Tentang Kami

bb
logo

Hebei jinteng Hoisting Mesin Manufaktur Co., Ltd., diadegkeun dina 2014, perenahna di désa Donglu, Donglv Township, Kacamatan Qingyuan, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Pabrik urang utamina ngahasilkeun alat angkat sareng alat sélulér, kalebet ngangkat bango konstruksi, bango mesin, bango gantry mobile, kerekan blok ranté, kerekan listrik, trolley listrik, bango sanés,

1 (3)
1 (1)
1 (2)

kerekan listrik multi-fungsi, katrol ngangkat, trolley monorel, Jack jeung ngangkat sabuk aisan, lifter magnet permanén, ranté ngangkat, parabot hidrolik, treuk palet leungeun, operator hidrolik, ngangkat asesoris mesin, alat nanganan, tighteners multi-fungsi, linggis jeung winches ;Peralatan kakuatan, forklift listrik, ngangkat platform na lir.Kalayan sumber daya téknis anu kuat sareng pangalaman profésional, perusahaan tiasa nyayogikeun jasa anu lengkep.

Perusahaan kami terus ningkatkeun investasi, sareng indikator ékonomi utama sapertos pamasaran, nilai kaluaran, kauntungan sareng paningkatan pajak dina laju 30% unggal taun.Hiji sabuk, hiji jalan, salah sahiji leuwih ti 30 nagara, geus diékspor ka ampir leuwih ti 80 propinsi jeung kotamadya jeung wewengkon otonom, sarta geus diékspor ka leuwih ti 80 nagara jeung wewengkon, kaasup Kanada, Guinea, Australia, Vietnam, India, Thailand, Pakistan sareng Asia Tenggara.Produk anu loba dipaké dina mesin, metallurgy, pertambangan, kakuatan listrik, karéta api, aerospace, port, minyak bumi, kimia jeung industri lianna.

Perusahaan kami terus-terusan ngalaksanakeun inovasi téknologi, ngembangkeun produk anyar sareng ningkatkeun eusi ilmiah sareng téknologi produk pikeun nyumponan paménta pasar pikeun alat angkat.Pausahaan geus terus ngaronjat pangsa investasi na, ngawangun hiji workshop pagawean calakan, dipaké sistem manajemen digital sarta sistem deteksi-precision tinggi, sarta ngabogaan loading otomatis tur unloading robot jeung parabot lianna.Téknologi produksi nuju maju ka "tonnage ageung, calakan, ringan sareng manufaktur héjo".Atas dasar nyerna sareng nyerep konsép desain canggih sareng téknologi manufaktur bango, perusahaan ngalakukeun sagala usaha pikeun ngarobih sareng mendesain hoists listrik sareng bango leutik, ngahijikeun sareng produk internasional anu sami sareng nempatan jangkungna pasar.

warehouse-1
warehouse-3
warehouse-2

Pausahaan kami ngalaksanakeun strategi muka ka dunya luar, nampi panalungtikan téknologi rékayasa, desain, uji sareng konsultasi anu dipercayakeun ku perusahaan, lembaga panalungtikan ilmiah sareng akademi sareng universitas, nyayogikeun pamariksaan kualitas produk anu relevan, rutin ngalaksanakeun sagala rupa bentuk domestik sareng asing. kerjasama ilmiah sarta téhnologis jeung bursa, aktip ngalaksanakeun drainase téhnologi, nyerna jeung ulang inovasi, sarta narima teknisi domestik relevan mawa prestasi panalungtikan ilmiah, Pikeun panalungtikan sarta pamekaran parusahaan, ngamajukeun téhnologi patali produk, ngaronjatkeun tingkat inovasi ilmiah sarta téhnologis perusahaan, sarta nyadiakeun jaminan kuat pikeun ngembangkeun sustainable tina perusahaan.

Kalawan sistem manajemen ilmiah, sistem kantor otomatis, kapasitas produksi kuat, sarana deteksi dedicated sarta jaringan jualan kuat, jinteng museurkeun kana Central Plains sarta integrates kaunggulan lokal jeung harmoni masarakat pikeun nyieun runtuyan produk kalawan kualitas alus teuing jeung harga lumrah pikeun ngawula ka pasar. .Jintengren bertekad pikeun ngawangun perusahaan janten perusahaan anu berorientasi jasa dina industri manufaktur bango Cina, sareng komitmen pikeun nyusun gerakan cemerlang industri take-off bangsa Cina kalayan hikmah sareng bakat!

Kualitas matak merek sareng integritas ngajalin masa depan.Cita-cita anjeun ngudag "jinteng".Mugi-mugi "jinteng" tiasa nyumbang kana mimiti take-off industri ékonomi anjeun."Sasalaman anjeun, anjeun bakal jadi babaturan sapanjang hirup anjeun"!

Sertipikat

/about-us/
/about-us/
/about-us/
/about-us/
/about-us/
/about-us/

Review customer