Hebei jinteng Hoisting Mesin Manufaktur Co., Ltd., diadegkeun dina 2014, perenahna di désa Donglu, Donglv Township, Kacamatan Qingyuan, Kota Baoding, Propinsi Hebei.Pabrik kami utamina ngahasilkeun alat angkat sareng alat sélulér, kalebet angkat konstruksi bango, bango mesin, bango gantry mobile, kerekan blok ranté, kerekan listrik, trolley listrik ..

Sertipikat

Kami didorong pikeun nyayogikeun konsumén urang kualitas anu paling luhur anu dihontal ku ngajaga kadali kualitas anu ketat dina unggal produk anu ngantunkeun pabrik urang.

nempo leuwih
  • CE for cargo trolley
  • CE
  • Inspection report 004
  • Inspection report 003
  • Inspection report 002
  • Inspection report 001
  • Naon Mini Electric Wire Hoist Categories

    rentang produk urang ngawengku rupa-rupa ranté listrik kerekan kalawan trolley, ranté listrik bagian kerekan, ranté listrik kerekan top brand ...
  • Naon crane ngangkat manual

    Dasar kerekan leungeun bango boga 3 roda, nu bisa dipindahkeun deui mudik, sarta bisa dipindahkeun dina taneuh mana wae.Éta tiasa angkat ratusan ...
  • Kumaha nyaluyukeun marake kabel listrik ...

    Unggal kerekan kerekan listrik teu tiasa nyingkahan kabutuhan ngerem dina hawa nalika ngangkat barang.Upami rem henteu dianggo leres, éta bakal ...